MS Yachting

Представяне

„М С ЯХТИНГ” ООД започва дейността си през 2006 като частна компания, специализираща в морските дейности. От самото начало фирмата е лидер в областта на  проектирането, изграждането и оборудването на яхтени пристанища в България. Реализирани наши проекти са пристанищата в Созопол, Балчик, Несебър, които са изградени с иновативните алуминиеви понтони „Poralu”. И до днес нашите специалисти работят по разширяването, модернизацията и подобряване на инфраструктурата на съществуващите пристанища с цел увеличаване на лодкостоянките по българското Черноморие.

Благодарение на нашия опит и знания в тази индустрия, през 2007г. разширихме и преструктурирахме бизнеса си в няколко направления, а именно продажбата на ветроходни, моторни яхти, извънбордови двигатели, изграждане на сервизни бази и школи за водолазна дейност. Днес „М С Яхтинг” е една от водещите компании на българския пазар, предлагаща цялата гама услуги, свързани с продажбата на лодки, понтони, оборудване, изграждане на морски инсталации, техническо и търговско гмуркане, подводни инспекции, гаранционен и следгаранционен сервиз, застраховка и регистрация на яхтите. Компанията съдейства за транспортитането на яхтите, предлагайки специализиран сухопътен и воден транспорт на яхти от 17 до 60 фута. 

„М С Яхтинг” ООД е изключителен търговски представител за България на водещите световни компании в яхтостроенето - френските марки “Jeanneau”, "Prestige" и на катамараните "Lagoon". Компанията е оторизиран дилър за продажба на „Yamaha”, “Mercury”. Дистрибутори сме на известната италианска марка надуваеми лодки “Joker boat”, на португалската марка „ Аstec boats”  и турските – Wind. Продаваме продуктите на Magic Marine, Poralu Marine, Rolec, Dock-Marine, GS Composite и други.

„М С Яхтинг” ООД активно работи за подобряване на яхтения бизнес в България. Непрекъснатото участие в различни форуми, мероприятия и изложения, както и разработването на програми за ползите от яхтените пристанища ни нарежда сред най-успешните компании на пазара. „ М С Яхтинг” е част от ръководството на    „Асоциацията на производителите и вносителите на яхти в България”.