MS Yachting

Mercury Marine е водещият световен производител на задвижващи мотори в областта на морските средства за отдих и развлечения

Поделението на Brunswick Corporation (NYSE: BC) с капитал от 2.3 милиарда щатски долара, Mercury и неговите 6,200 служители по целия свят, предоставят двигатели, лодки, услуги и части за приложения, свързани с почивката и развлеченията на море, както и за целите на правителството. Портфолиото на лидера в тази индустрия, Mercury, включва извънбордовите двигатели Mercury и Mariner; двигателите за задно задвижване Mercury MerCruiser и вътрешни двигатели; тралните двигатели MotorGuide; гребните винтове Mercury и Teignbridge; устройствата за електронно управление MotoTron; надуваемите лодки Mercury; електронните устройства Mercury SmartCraft и резервните части и масла Mercury и Quicksilver.

През 2008-ма година, двигателят OptiMax на Mercury Marine беше класиран като "Получил най-високото одобрение на клиентите извънбордов двутактов двигател" от организацията “Дж.Д. Рауърс енд асоушиейтс”, която провежда проучванията, и то за трета последователна година.

Официален уебсайт: www.mercurymarine.com

Гаранции

Като световен лидер в производството на морски продукти, Mercury Marine знае, че голяма част от късмета е изградена на задоволяването на потребностите на клиента. Всички нови извънбордови двигатели, въжета, бордови части и аксесоари имат ограничена фабрична гаранция за нормална лична употреба.