MS Yachting

проектиране и изграждане на яхтени пристанища

Двадесет и пет години практика и над 30 000 инсталирани и действащи парк места представят Poralu Marine като един от лидерите в сферата на доковете и пристанищното оборудване. От проучванията, проектирането и дизайна, до производството, инсталацията и поддръжката- Poralu Marine ангажират изключителния си професионализъм и безкомпромисност по отношение на качеството.

От пръв поглед можете да направите разликата. Новаторството е пулсът на Poralu Marine. Ние първи имахме запазените права да използваме алуминиеви структури за нашите конструкции. С безкрайно внимание към всеки един детайл ние не оставяме нищо на случайността- от материалите, които са производство на Poralu Marine до пасарелите, стилните детайли и естетически подбраните цветове на продуктите ни. За Ваше удобство компонентите и различните детайли са проектирани така, че да бъдат лесни за сглобяване и употреба.

Дизайнери ни в Канада и Франция имат за основна цел да дадат на нашите продукти стойност и качества от нови измерения, като същевременно непрестанно разработват и нови идеи за да задоволят нашия пръв приоритет- нашите клиенти- Вас!

Надяваме се да споделим заедно тази визия и да Ви изкушим да откриете качествата на нашите продукти, и да вникнете в нашата водеща философия:
„Хората и тяхната организация правят разликите”